fbpx

lakwerknailschool

lakwerk bootcamp LIGHT

IMG_0248

LAKWERK BOOTCAMP LIGHT

"Wij tunen in op jouw behoeftes & helpen jouw persoonlijke goals te bereiken.”

– Saar Koningsberger, founder LAKWERK & LAKWERK Nail School –

IMG_0248

LAKWERK BOOTCAMP LIGHT

“Zonder goede basis geen perfect gelakte nagels!”

Jessica Scholten, founder LAKWERK & LAKWERK Nail School –

Hé Nail lover! Become een lakstAR in VIJF dagen!

Heb jij altijd al willen leren hoe je een perfecte manicure uitvoert en hoe je gelpolish in perfectie kunt lakken en de basis van art, maar denk je: where to start? We got you!! Wij hebben deze 5-daagse bootcamp voor jou ontwikkeld om alle basis know-how en productkennis onder de knie te krijgen. In deze bootcamp starten we bij de natuurlijke nagel, gaan we jouw lakskills perfectioneren en eindigen we met het nailarten.

DAY 1 -
manicure/prep

De eerste dag zal bestaan uit een deel theorie en praktijk. We gaan dieper in op de natuurlijke nagel aangezien de natuurlijke nagel bij ons heilig is. Het begrijpen van de natuurlijke nagel is essentieel voor de gezondheid, houdbaarheid en strakheid van de volgende stappen. Na deze dag ben je in staat om een perfecte manicure en
prep uit te voeren.

day 2 -
SINGLE COLOUR BASICS

De tweede dag zal in het teken staan van gelpolish, het product waar we tegenwoordig niet meer zonder kunnen. Je weet aan het einde van de dag wat het product precies is, werkt aan productcontrole en beheersing en uiteraard zal je gaan focussen op de laktechnieken zodat jij het mooiste en beste resultaat kunt behalen.

DAY 3 -
SINGLE COLOUR PERECTION

Op de derde dag gaan we een stukje verder. Tijdens de eerste dagen zul je ook huiswerk mee krijgen die we vervolgens gaan evalueren. Eventuele vragen worden behandeld en gaan we nog een stukje dieper in op de productcontrole. Daarnaast zullen we aandacht besteden aan het plaatsen van een overlay & hoe je scheurtjes kan repareren. Kortom deze dag staat in het teken van uitbreiden en perfectioneren van je skills.

day 4
FOILS/CHROME/GLITTER

Op de vierde dag gaan we beginnen met art. Deze dag zal in het teken staan van folies, chroom en glitter. Je leert verschillende looks waarbij je deze technieken kunt gebruiken waardoor je gelijk een heel scala aan nail art kunt aanbieden aan je klanten. Denk aan de LAKWERK looks als de Galaxy Spacer, Unicorn split & many more! Na
vandaag kan jij ze allemaal!

day 5
ANIMAL PRINTS

Op de vijfde dag gaan we een stapje verder met art en ons richten op de animal prints. Deze dag zal je alles leren over verschillende prints, denk aan een panter, zebra, tortoise en ook een stapje verder zoals het maken van een vlinder of snake. Voor de art lessen wordt je uitgedaagd op jouw niveau. We zullen er altijd voor zorgen dat jij naar huis gaat met mega veel inspiratie en nieuwe looks die je weer kunt toepassen in jouw stijl.

what people say

.

"Bizar hoe snel je jezelf ziet groeien, elke keer weer progressie. Geen angst meer dat je iets niet kan, maar vooral onwijs veel zin om ervoor te gaan! "

.

"Skills ontwikkelen, collega’s ontmoeten, technieken leren & het is super inspirerend! Zeker! Voor iedereen die leergierig is en zijn of haar salon een boost wil geven of jezelf gewoon beter wil voelen :)."

.

"Super inspirerend, veel vrijheid om zelf bezig te zijn en echt alles te kunnen vragen! (Dani) Inspirerend en het voelde elke les weer als een feestje om samen nieuwe dingen te leren, educators zijn enthousiast, staan open voor inbrenge en stimuleren je "

what people say

.

"Bizar hoe snel je jezelf ziet groeien, elke keer weer progressie. Geen angst meer dat je iets niet kan, maar vooral onwijs veel zin om ervoor te gaan!"

.

"Skills ontwikkelen, collega’s ontmoeten, technieken leren & het is super inspirerend! Zeker! Voor iedereen die leergierig is en zijn of haar salon een boost wil geven of jezelf gewoon beter wil voelen :)." ​

.

"Heel fijn! De uitleg is goed en luisteren écht naar je vragen en leggen alles gedetailleerd uit wat voor ‘beginners’ extra fijn is. "

LAKWERK nailschool is uniek, omdat:

IMG_0328 3
Nailart Polish

LAKWERK nailschool is uniek, omdat:

IMG_0328 3
Nailart Polish

jULLIE BOOTCAMPS ZIJN ZEKER ALLEEN VOOR PRO'S?

Nee, zeker niet! Een passie voor nagels, meer heb je niet nodig. Ook geen ervaring dan? Nee. Al onze groepen houden we klein, zodat we uitgebreid aandacht kunnen besteden aan jouw wensen en niveau. Dus of je doel nou is om een eigen salon te openen of je jezelf een paar dagen creatief wil uitdagen; iedereen is bij ons welkom. Maar hé, misschien kom je binnen als hobbyist en loop je naar buiten met de ambitie om er wél professioneel mee aan de slag te gaan. Je zou niet de eerste zijn…

Maar ik weet al hoe je met gellak moet werken…

Bij LAKWERK Nail School geloven wij dat je nooit bent uitgeleerd. Onze educators krijgen maandelijks cursussen om nieuwe technieken te leren of hun skills op niveau te houden. Juist die basis is o zo belangrijk als je echt beter wilt worden. Twijfel je toch of dit wel de juiste bootcamp voor je is? Stuur ons een mail (koppelen aan contactmail)!

UPCOMING DATES

Masterclass Lakwerk
Lakwerk Perfectie training

Het programma

We starten op dag 1 met de natuurlijke nagel. En dan niet alleen het behandelen daarvan, de prep, maar ook het bestuderen. Weet jij bijvoorbeeld waarom een nagel een wit randje heeft? En wat de functie van de nagelriem is? Door je niet alleen de praktijk en de technieken mee te geven, maar ook de kennis en theorie erachter, word jij een LAKexpert, want nu begrijp je ook waarom je iets doet.

Op dag 2 starten we met lakken. Welke producten heb je nodig voor het beste resultaat? En welke technieken helpen jou om niet alleen goed, maar ook snel en efficiënt te lakken. De derde dag eindigen we met alle ins en outs van gellak, een heel andere skill dan werken met gewone nagellak. Drie dagen die jou klaarstomen om de basis van nagels te beheersen.

lakwerk BOOTCAMP light – the details

Meet OUR EDUCATORS

Onze lessen worden gegeven door getalenteerde LAKWERK nailtechs die allemaal uitblinken in hun eigen expertise, maar één ding gemeen hebben: een enorme passie voor nagels.

Wat kun je verwachten tijdens deze masterclass?

 • The basics / manicure & prep
 • Single Colour met gelpolish 
 • Perfectioneren van gelpolish technieken en inzetten van gelpolish voor verschillende doeleinden 
 • Opdrachten voor thuis

Deze masterclass is geschikt voor iedereen, ervaring is niet nodig

 • Table Towels
 • Celstofdeppers
 • Armsteun
 • Handsanitizer
 • Pro pusher
 • Cuticle nipper
 • Nagelborstel
 • Vijlen (100/180 & 180/240 gritt)
 • Buffers (100/180 & 220/280 gritt)
 • Nail cleanser
 • Blue scrub
 • Rubberbase
 • Gellak kleuren
 • Topcoat
 • Nagelriem Olie
 • Handcrème
 • Gellak remover
 • Remover
 • Foliewraps

Of kies direct een compleet pakket bij boeking van jouw bootcamp!
Deze is met 1 klik toe te voegen aan het winkelmandje.

Tijdens de meeste masterclasses werken we op onszelf en elkaar en hebben we geen modellen nodig. De masterclass waar we wel modellen voor nodig hebben worden geregeld door LAKWERK.

 • 3 dagen (10.00 – 15.00) incl. lunch, drinks & snacks

De kosten van deze bootcamp zijn €825,- incl BTW. De prijs  is inclusief alle drankjes, lekkere snack en lunch, een ervaren educator. Max 6 deelnemers.

Heb je een vraag over deze cursus? Dan horen we dat natuurlijk graag, zodat we je kunnen helpen. Je kunt dan het beste mailen naar masterclass@lakwerk.com.

Get Inspired

FOLLOW US ON SOCIAL

Scroll to Top