fbpx

lakwerknailschool

lakwerk bootcamp

lakwerk bootcamp

IMG_0003

LAKWERK BOOTCAMP

"Dé ultieme bootcamp. Van nail zero to lak hero in acht dagen.”

– Kelsey Reinders LAKWERK Nail School Manager –

IMG_0003

LAKWERK BOOTCAMP

“Zonder goede basis geen perfect gelakte nagels!”

Jessica Scholten, founder LAKWERK & LAKWERK Nail School –

Hé Nail lover! Become een pro lakstAR in acht dagen!

Heb jij altijd al willen leren hoe je een perfecte manicure uitvoert en hoe je gelpolish in perfectie kunt lakken en alle LAKWERK art technieken, maar denk je: where to start? We got you!! Wij hebben deze 8-daagse bootcamp voor jou ontwikkeld om alle basis know-how en productkennis onder de knie te krijgen. In deze bootcamp starten we bij de natuurlijke nagel, gaan we jouw lakskills perfectioneren en eindigen we met het nailarten.

DAY 1 -
MANICURE/PREP

De eerste dag zal bestaan uit een deel theorie en praktijk. We gaan dieper in op de natuurlijke nagel aangezien de natuurlijke nagel bij ons heilig is. Het begrijpen van de natuurlijke nagel is essentieel voor de gezondheid, houdbaarheid en strakheid van de volgende stappen. Na deze dag ben je in staat om een perfecte manicure en
prep uit te voeren.

day 2 -
SINGLE COLOUR BASICS

De tweede dag zal in het teken staan van gelpolish, het product waar we tegenwoordig niet meer zonder kunnen. Je weet aan het einde van de dag wat het product precies is, werkt aan productcontrole en beheersing en uiteraard zal je gaan focussen op de laktechnieken zodat jij het mooiste en beste resultaat kunt behalen.

DAY 3 -
SINGLE COLOUR PERECTION

Op de derde dag gaan we een stukje verder. Tijdens de eerste dagen zul je ook huiswerk mee krijgen die we vervolgens gaan evalueren. Eventuele vragen worden behandeld en gaan we nog een stukje dieper in op de productcontrole. Daarnaast zullen we aandacht besteden aan het plaatsen van een overlay & hoe je scheurtjes kan repareren. Kortom deze dag staat in het teken van uitbreiden en perfectioneren van je skills.

DAY 4 Foil/chrome/glitter

We duiken op dag 1 meteen in de glitters, folies en chrome. Na een demo met verschillende looks van onze educator, ga je zelf met de techniek aan de slag. Je krijgt tips en trics en volop de ruimte om dingen uit te proberen. Daarnaast krijg je iedere dag een inspo session, waarin we jou creatief uitdagen en inspireren om verder te denken.

day 5
animal print

De tweede dag duiken we samen met jou in de oh so trendy animal prints.
We leren je alle LAKWERK technieken; van panter
tot zebra, van tortoise
tot koeienpprint. You name
it, we got you!

DAY 6
Stones/tie-dye/smoke

Voor een wat meer dreamy vibe, gaan we je op dag 3 alles vertellen over stones, tie-dye en smoke. Deze looks hebben interessante overeenkomsten. En wij leggen ze aan je uit. Uiteraard gaan we ook met je in op de technieken, waardoor jij straks moeiteloos een rosequarts of marble nail art lakt. Bovendien pas je na deze derde dag met gemak een smokey effect toe en breng je met een handvol lak-flair een supertrendy
tie-dye aan!

DAY 7
lines/flames/figures

Op deze dag gaan we werken aan de strakste art technieken. We gaan jou trainen in een super steady hand tijdens de class lines/flames/figures. Na afloop van deze les maak jij de strakste lijnen, toffe sterren, brute flames en nog veel meer! Alle tips and tricks van onze educators helpen jou om een ster te worden in het maken van al deze looks en zo je nailart-skills naar een hoger level te liften.

DAY 5
storyTELLING

Één van de dingen die we bij LAKWERK het allerbelangrijkste vinden, is storytelling! Je eigen draai aan je art geven. Daarom ervaar je tijdens deze laatste dag dan ook het ultieme LAKWERK gevoel: je leert echt een verhaal te vertellen met nailart, je ontwikkelt jouw handtekening. Door elementen en technieken te combineren kom jij tot de tofste én meest authentieke designs! Van letters tot flowers, van een logo tot inspringen op een actuele beweging..

what people say

.

"Ontwikkeling ging heel snel, na elke les kon ik gelijk de technieken toepassen in de praktijk, dus super goed voor je business! "

.

"Heel leerzaam, fijn dat de educator rondloopt en zo continu goede tips kan geven zodat je dit direct kan aanpassen/op kunt letten. Leuke educator en lekkere lunches."

.

"Super inspirerend, veel vrijheid om zelf bezig te zijn en echt alles te kunnen vragen! Inspirerend en het voelde elke les weer als een feestje om samen nieuwe dingen te leren, educators zijn enthousiast, staan open voor inbrenge en stimuleren je "

what people say

.

"Ontwikkeling ging heel snel, na elke les kon ik gelijk de technieken toepassen in de praktijk, dus super goed voor je business!"

.

"Heel leerzaam, fijn dat de educator rondloopt en zo continu goede tips kan geven zodat je dit direct kan aanpassen/op kunt letten. Leuke educator en lekkere lunches." ​

.

"Super inspirerend, veel vrijheid om zelf bezig te zijn en echt alles te kunnen vragen! Inspirerend en het voelde elke les weer als een feestje om samen nieuwe dingen te leren, educators zijn enthousiast, staan open voor inbrenge en stimuleren je."

LAKWERK nailschool is uniek, omdat:

IMG_0095
090dbfda-7750-4062-bad3-ec2d5a534cc2

LAKWERK nailschool is uniek, omdat:

090dbfda-7750-4062-bad3-ec2d5a534cc2
Schermafbeelding 2021-07-06 om 14.43.52

jULLIE BOOTCAMPS ZIJN ZEKER ALLEEN VOOR PRO'S?

Nee, zeker niet! Een passie voor nagels, meer heb je niet nodig. Ook geen ervaring dan? Nee. Al onze groepen houden we klein, zodat we uitgebreid aandacht kunnen besteden aan jouw wensen en niveau. Dus of je doel nou is om een eigen salon te openen of je jezelf een paar dagen creatief wil uitdagen; iedereen is bij ons welkom. Maar hé, misschien kom je binnen als hobbyist en loop je naar buiten met de ambitie om er wél professioneel mee aan de slag te gaan. Je zou niet de eerste zijn…

Maar ik weet al hoe je met gellak moet werken…

Bij LAKWERK Nail School geloven wij dat je nooit bent uitgeleerd. Onze educators krijgen maandelijks cursussen om nieuwe technieken te leren of hun skills op niveau te houden. Juist die basis is o zo belangrijk als je echt beter wilt worden. Twijfel je toch of dit wel de juiste bootcamp voor je is? Stuur ons een mail (koppelen aan contactmail)!

Lakwerk Perfectie training

Het programma

We starten op dag 1 met de natuurlijke nagel. En dan niet alleen het behandelen daarvan, de prep, maar ook het bestuderen. Weet jij bijvoorbeeld waarom een nagel een wit randje heeft? En wat de functie van de nagelriem is? Door je niet alleen de praktijk en de technieken mee te geven, maar ook de kennis en theorie erachter, word jij een LAKexpert, want nu begrijp je ook waarom je iets doet.

Op dag 2 starten we met lakken. Welke producten heb je nodig voor het beste resultaat? En welke technieken helpen jou om niet alleen goed, maar ook snel en efficiënt te lakken. De derde dag eindigen we met alle ins en outs van gellak, een heel andere skill dan werken met gewone nagellak. Drie dagen die jou klaarstomen om de basis van nagels te beheersen.

lakwerk BOOTCAMP – the details

Meet OUR EDUCATORS

Onze lessen worden gegeven door getalenteerde LAKWERK nailtechs die allemaal uitblinken in hun eigen expertise, maar één ding gemeen hebben: een enorme passie voor nagels.

Wat kun je verwachten tijdens deze masterclass?

 • The basics / manicure & prep
 • Single Colour met gelpolish 
 • Perfectioneren van gelpolish technieken en inzetten van gelpolish voor verschillende doeleinden 
 • Opdrachten voor thuis

Deze masterclass is geschikt voor iedereen, ervaring is niet nodig

 • Table Towels
 • Celstofdeppers
 • Armsteun
 • Handsanitizer
 • Pro pusher
 • Cuticle nipper
 • Nagelborstel
 • Vijlen (100/180 & 180/240 gritt)
 • Buffers (100/180 & 220/280 gritt)
 • Nail cleanser
 • Blue scrub
 • Rubberbase
 • Gellak kleuren
 • Topcoat
 • Nagelriem Olie
 • Handcrème
 • Gellak remover
 • Remover
 • Foliewraps

Of kies direct een compleet pakket bij boeking van jouw bootcamp!
Deze is met 1 klik toe te voegen aan het winkelmandje.

Tijdens de meeste masterclasses werken we op onszelf en elkaar en hebben we geen modellen nodig. De masterclass waar we wel modellen voor nodig hebben worden geregeld door LAKWERK.

 • 3 dagen (10.00 – 15.00) incl. lunch, drinks & snacks

De kosten van deze bootcamp zijn €825,- incl BTW. De prijs  is inclusief alle drankjes, lekkere snack en lunch, een ervaren educator. Max 6 deelnemers.

Heb je een vraag over deze cursus? Dan horen we dat natuurlijk graag, zodat we je kunnen helpen. Je kunt dan het beste mailen naar masterclass@lakwerk.com.

Get Inspired

FOLLOW US ON SOCIAL

Scroll to Top