bootcamps

Bij LAKWERK zijn we gespecialiseerd in het geven van bootcamps. De 3, 5 of 8 daagse opleidingen, waarin jij binnen een aantal weken jouw nail goals kan bereiken. Of je nou bij nul start óf juist al ervaring heb met nails: er is altijd een passende bootcamp voor jouw niveau! Kleine groepen & de begeleiding van onze professionele educators zorgen ervoor dat de bootcamp een onvergetelijk LAKWERK avontuur wordt.
lakwerk bootcamps Lakwerknailschool

we’ll take care of you

Een passie voor nagels, meer heb je niet nodig. Ook geen ervaring dan? Nee, het mag natuurlijk wel… Al onze groepen houden we klein, zodat we uitgebreid aandacht kunnen besteden aan jouw wensen en niveau. Dus of je doel nou is om een eigen salon te openen of je jezelf een paar dagen creatief wil uitdagen; iedereen is bij ons welkom. Maar hé, misschien kom je binnen als hobbyist en loop je naar buiten met de ambitie om er wél professioneel mee aan de slag te gaan. Je zou niet de eerste zijn! Bij het volgen van een bootcamp op onze Nail School zorgen wij voor lekkere snacks & drinks, ook krijg je een heerlijke lunch, dus je hoeft zelf niks mee te nemen!

Daarnaast ben jij na het volgen van een bootcamp bij de LAKWERK Nail School, officieel een pro want na succesvolle afronding ontvang jij een certificaat!

Twijfel jij nog welke bootcamp jij moet boeken of wil je meer informatie? Mail naar nailschool@lakwerk.com & wij helpen jou aan de beste match!

LAKWERK classes bootcamps certificaat Lakwerknailschool

online session

classes

All Services