classes

Wil jij binnen 1 dag een nieuwe skill leren? Dan zijn de classes geschikt voor jou. In 5 uur tijd leren wij jou nieuwe skills waardoor je al tijdens deze class je kwaliteit verbeterd, daarmee een top resultaat kan leveren en je dit gelijk zal merken in de praktijk. Of jij nu je huidige skills next level wil brengen of juist een nieuwe techniek/dienst wil toevoegen, de classes bieden de mogelijkheid om specifiek op 1 bepaalde techniek te focussen.
LAKWERK classes Lakwerknailschool

learn this biab

LAKWERK biab natural builder treatment class Lakwerknailschool

Een unieke treatment die ervoor zorgt dat je je natuurlijke nagel maximaal kunt verstevigen en perfectioneren zonder gebruik te maken van hard gel. Ideaal om onder de knie te krijgen voor de gellakkers onder ons! BIAB staat voor Builder In A Bottle, hét product waarmee je met de juiste technieken awesome resultaten op natuurlijke nagels kan behalen. Het product verstevigt de nagel, biedt extra kracht, hardheid en flexibiliteit. Je leert tijdens deze class hoe je BIAB moet aanbrengen door verschillende technieken te leren zodat je met het product een prachtige apex kunt creëren op de natuurlijke nagel.

manicure/prep

Kopie van LAKWERK manicure prep class Lakwerknailschool

Goede basiskennis is essentieel voor al het andere dat je wil doen met nagels. Leer alles over de natuurlijke nagel en hoe je de omliggende nagelriem het beste verzorgd tijdens ‘The Basics’ class van LAKWERK. Zo zorg je voor de perfecte basis, een betere hechting én hebben jij of je klant langer plezier van jouw lak kunsten. The Basics is ook te volgen als je geen nagellak wilt dragen. ‘The Basics’ class bestaat uit duidelijke theorie over de natuurlijke nagel. Voordat je aan de slag gaat is het belangrijk dat je alle ins & outs weet over je werkgebied. Wordt een pro in het begrijpen van de natuurlijke nagel.

single colour perfection

LAKWERK classes single colour gellak bootcamp Lakwerknailschool

De SINGLE COLOUR PERFECTION class is een unieke class waarin jij als particulier of professional je gelpolish skills to the next level brengt. Je werkt al een tijdje met gelpolish maar wilt nog strakker, sneller en preciezer werken. In een kleine groep leer jij niet alleen je techniek tot in detail perfectioneren, maar heb je ook de kennis om met gelpolish een scheurtje te repareren, een nagel te verlengen en pas je de overlay techniek toe om nagels te verstevigen. Kortom; in deze unieke class delen wij alle technieken rondom gelpolish die wij bij LAKWERK toepassen.

art class

LAKWERK classes bootcamps art nagels Lakwerknailschool
Let’s get creative! Kies de techniek en look waar jouw hart sneller van gaat kloppen en get ready to release that inner artist! De lessen sluiten aan op jouw eigen niveau maar we zorgen er wel voor dat jij jezelf elke keer kunt blijven uitdagen. De dag zal bestaan uit een klein deel theorie, veel demo’s en vooral veel praktijk. Elke les heeft zijn eigen thema en in deze dag zullen we ingaan op kennis over de juiste producten en technieken zodat je de beste resultaten kunt behalen. We leggen je alle stappen uit zodat jij designs beter kunt analyseren en zelf kunt gaan creëren.

1:1 sessions

LAKWERK nailart class bootcamp Lakwerknailschool

Deze is voor jou, nail lover! Een passie voor nagels. Meer heb je niet nodig. Zo begon het ook ooit voor LAKWERK founder Jessica Scholten.

Met deze unieke 1 op 1 sessie bieden wij de mogelijkheid aan om een privéles op maat te krijgen. Wat je niveau ook is, wij maken voor jou de passende masterclass.

Hoe werkt het?

Meld je aan en wij nemen contact met je op om de 1:1 session op maat voor jou te maken! Wij bekijken je skills en maken op basis van jouw wensen en behoeften een training op maat.

we’ll take care of you

Het zetten van nagels is zoveel meer dan alleen de techniek onder de knie krijgen. Wil jij echt een goede nailtech worden en blijven, dan moet jij naast de juiste skills ook jezelf blijven ontwikkelen en up to date blijven. Dit is iets wat bij LAKWERK centraal staat voor onze nailtechs & educators en ook iets wat we in deze classes aan jou kunnen bieden! 

Bij het volgen van een class op onze Nail School zorgen wij voor lekkere snacks & drinks, ook krijg je een heerlijke lunch, dus je hoeft zelf niks mee te nemen! Daarnaast ben jij na het volgen van een class bij de LAKWERK Nail School, officieel een pro in deze skill want na succesvolle afronding ontvang jij een certificaat!

Twijfel jij welke classes het beste bij jou passen? Wij helpen je graag om de juiste class te vinden. Heb jij daarnaast advies nodig bij aanschaf van producten en tools of wil je die via ons aanschaffen? Dit kunnen wij voor je regelen. Stuur gerust een mail naar nailschool@lakwerk.com

Kopie van LAKWERK gelpolish singlecolour strak lakken class bootcamp Lakwerknailschool

online session

bootcamp

All Services