mijn account

hi !

mijn bestellingen

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.


rock this art
Stones

stones

Bij deze Online Session gebruiken we het natuurproduct steen als inspiratie. Je kan onwijs veel variaties maken van verschillende edelstenen maar ook een vette marble look rockt altijd.

lucky you!
ONLINE SESSION - BUTTERFLY

butterfly

Een vlinder heeft iets magisch. Het is zo’n delicaat en verfijnd beestje en komt in de meest waanzinnige kleuren en verschijningen. Daarom zijn ze ook zo te gek om op je nagels te hebben! Je kan ze zo verfijnd maken als je wilt en dan maakt elke vlinder zo uniek.

Oui oui, ma chérie
online session French

french

Draw me like one of your French girls.. uhm French nails! Een techniek die er vaak easy uitziet, maar die je tot in de puntjes wilt kunnen beheersen. Met het perfect uitvoeren van deze techniek kan je niet alleen de klassieke French Manicure rocken, maar weet je ook hoe je alle twists hiervan kunt maken.

€29.95
productfoto remove Lakwerknailschool

remove that shit

als jij jouw gelpolish op de juiste manier verwijderd houd je een perfecte natuurlijke nagel over, ready for new nail looks!

€49.95
ONLINE SESSION - ANIMAL PRINTS

animal prints

Roar baby! Animal prints zijn altijd hot and happening, dus deze session wil jij niet missen.
Go get ‘em tiger!

Translate »
0
Your Cart
Your cart is empty.